sponsoren

Regiobank
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > medaille / herinnering

Medaille / Herinnering

Iedere deelnemer die de vier avonden uitloopt, heeft recht op een medaille, ook wel herinnering genoemd. De medailles van nummer 1 t/m 10 zijn uitgegeven door de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De medailles 11 t/m 75 zijn uitgegeven door de Noord-Hollandse Wandelsport Bond (NHWB), dit zijn oude medailles, die niet meer worden gemaakt. Let op! 2018 is het laatste jaar waarin de oude medailles van nr. 11 t/m 25 worden uitgegeven. 

Indien de medailles van de NHWB niet meer bestelbaar zijn, wordt er volledig overgegaan op de medailles die uitgegeven worden  door de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

De medailles worden besteld naar aanleiding van de inschrijving. Wij gaan dan ook uit van de ingevulde gegevens op de startkaart.

Verkeerde medaille?

Indien u erachter komt, dat u per ongeluk het verkeerde nummer van de medaille heeft aangegeven, dan kunt u dit op maandag 29 juni 2017 bij de organisatie melden. De gegevens zullen dan worden aangepast.

Indien u er op de andere dagen van de avond4daagse achter komt dat u het verkeerde nummer van de medaille heeft aangegeven, dan kunt u de medaille gratis omruilen. Dit geldt echter alleen voor de medailles nummer 1 t/m 10 (indien er voldoende op voorraad zijn).

Na de avond4daagse kunt u zich wenden tot de organisatie, omruilen na de avond4daagse kan worden afgestemd met de organsatie. Neem hiervoor contact op via telefoon of e-mail.