sponsoren

Regiobank
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over avond4daagse heerhugowaard

Over avond4daagse Heerhugowaard

 

De avond4daagse Heerhugowaard vind plaats van 29 mei t/m 1 juni 2017. Vier avonden achter elkaar kan er een route worden gelopen van 5, 10 of 15 kilometer waarbij op het einde een medaille / herinnering wordt verkregen.

De start- en eindlocatie van de Avondvierdaagse Heerhugowaard is Waardergolf, Beukenlaan 1b te Heerhugowaard. Hierbij wordt de ingang van de sporthal gebruikt, zodat er een route ontstaat via de sportzaal - kantine en langs het zwembad.

Iedereen kan, na inschrijving, deelnemen aan de wandelavonden. Zowel individuelen, scholen als groepen kunnen zich aanmelden. Per dag krijgt u een route mee op papier voor het aantal kilometers dat u wandelt.

Verloop van de avond4daagse

Als u zich heeft ingeschreven, kunt u in de sporthal van de Waardergolf direct de eerste knip in u startkaart krijgen en de route van die dag. U loopt de route van 5, 10 of 15 kilometer. Na het uitlopen van de route meld u zich af bij de organisatie in de sporthal van de Waardergolf. Hierbij wordt u startnummer afgevinkt en krijgt u een stempel op u startkaart.

U kunt afmelden tot 21.30 uur (na ca. 20.30 uur zit de organisatie in de kantine i.p.v. de sporthal van de Waardergolf).

Op de laatste avond van de avond4daagse ontvangt u uw medaille/herinnering, zoals deze is aangegeven op de startkaart.

Deelnemers die 15 km lopen, kunnen vanaf 17.00 uur starten. Deelnemers die 5 of 10 km lopen, starten vanaf 17.30 uur.